O nama

~~~~~

Vodim te na more
~~~~~

Agencija Una dio je velike porodice kompanije Una doo, koja već 30 godina posluje u nautici. Kako je Una pokrila sve segmente nautike, I kako je samo okruženje Boke Kotorske zahtijevalo, spontano se desila ideja o pokretanju djelatnosti nautičkog turizma. 2016 godine otvara se Una agencija, sa sjedištem na Pinama, I tako počinje naša priča. Hiljade zadovoljnih turista, I konstantna težnja za unaprijeđenjem poslovanja I ponude. Tim porfesionalaca koji nastoje da se nadgrade I pruže što bolji servis klijentima.

2018 godine, otvaramo poslovnicu u Luštica bay-u, kako bismo klijentima približili naše servise u ovom rastućem kompleksu, gdje, polako otkrivamo gostima ljepote Luštičkog poluostrva.

Vremenom, naša flota porasla je na 9 brodova. Flota se konstantno obnavlja, kako smo I sami zvanični zastupnici brendova poput Jeanneau, Bayliner, Highfield I Smartliner.  Svake godine, imamo najmanje 2 nova broda, dok stara plovila izbacujemo iz flote. O našoj floti vodi računa tehnički tim stručnjaka iz Una Safety and Service –a. Naše drage kolege naraspolaganju su 24 časa našim klijentima.  Takođe, si naši brodovi, pokriveni su GPS-uređajima.

2019 godine odvažili smo se da poslovanje proširimo na sektor sailinga. Nova branša donijela nam je vjetar u leđa iza sve aktivnosti, I našim klijentima nudimo drugačiji doživljaj našeg mora.

Jedan od naših projekata na koji smo veoma ponosni je je ATV quad safari, kojim smo našim klijentima otvorili nove vidikovce, oživjeli zaboravljene fortifikacije I istoriju, I pružili potpuno nov pogled na Boku Kotorsku.

Politika agencije je da nudimo samo najbolje, I to na način da je komfor I sigurnost naših gostiju jedini imperative.